09 mai 2024 | 11:00

Motivul rușinos din cauza căruia Meghan Markle nu l-a însoțit pe prințul Harry în Marea Britanie. Care este adevărata ei teamă

ENTERTAINMENT
Motivul rușinos din cauza căruia Meghan Markle nu l-a însoțit pe prințul Harry în Marea Britanie. Care este adevărata ei teamă

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, s-a reîntors pe 8 mai în Marea Britanie după o lungă absență pentru a participa la cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invinctus.

De această dată, Ducele de Sussex a venit singur, fără soția sa Meghan Markle și cei doi copii. Meghan nu este privită cu ochi buni în Marea Britanie, iar experții regali spun că are o mare teamă, de aceea a evitat să își însoțească soțul.

Adevărata teamă a lui Meghan Markle

Corespondentul regal de la ITV News, Chris Ship, a declarat în cadrul emisiunii Royal Exclusive de la The Sun că Meghan este îngrozită de faptul că va fi huiduită pentru a doua oară la St Paul’s. Așadar, acesta ar fi adevăratul motiv pentru care ducesa de Sussex nu vrea să își însoțească soțul, și nu temerile legate de securitate, așa cum s-a speculat.

Harry și Meghan au fost ultima dată la Londra în anul 2022, cu ocazia Jubileului de Platină al regretatei regine Elisabeta a II-a, iar cu acea ocazie au fost huiduiți la plecare. Chris Ship a amintit de acel episod:

„Dificultatea este că ultima dată când au mers la Catedrala St Paul, cu ocazia Jubileului de Platină al defunctei regine, au fost huiduiți”.

„Am auzit huiduielile la adresa lor. Trebuie să precizăm că au fost și oameni care i-au aclamat, dar cu siguranță au fost huiduieli în Catedrala St Paul. Așadar, să se întoarcă ar însemna să fie huiduiți, motiv pentru care Meghan nu dorește să îl însoțească pe Harry la Londra”.

Vezi și Prințul Harry, rănit profund de tatăl său. Cum îl sfidează Regele Charles, doar William are de câștigat din asta

Meghan Markle îl va însoți pe Harry în Nigeria

Cu toate acestea, după scurta călătorie a lui Harry în Marea Britanie, el și Meghan se vor îndrepta spre Nigeria pentru a-și continua turneul Jocurilor Invictus.

O călătorie care a fost puternic criticată pentru valoarea costurilor securității lor și care a fost catalogată drept un act arogant de curățare a imaginii Ducelui și Ducesei de Sussex, deoarece actrița s-a lăudat de mai multe ori că este de origine nigeriană și crede că în Africa nu va primi huiduieli.

Regele Charles nu se va întâlni cu fiul său Harry

Prințul Harry nu se va întâlni cu Regele Charles în călătoria sa în Marea Britanie, din cauza programului încărcat al monarhului. Un purtător de cuvânt al ducelui de Sussex nu își va vedea tatăl în timpul vizitei la Londra în această săptămână.

„Din păcate, nu va fi posibil din cauza programului plin al Majestății Sale. Ducele, bineînțeles, înțelege agenda tatălui său cu angajamente și alte priorități și speră să îl vadă în curând”.

Cu toate acestea, expertul regal Charlotte Griffiths a sugerat că decizia regelui Charles de a nu se întâlni cu fiul său a venit după negocieri „dificile”. Ea a spus că Harry a avut „anumite cerințe” cu privire la cine putea fi în cameră în timpul întâlnirii și cine nu.

Ea a explicat: „Este posibil ca William să se fi gândit la modul în care ar trebui să aibă loc această întâlnire sau dacă nu ar trebui să aibă loc.

Știm că lui Charles îi place ca soția sa Camilla să fie de față la discuțiile familiale, iar acest lucru s-ar putea să nu îi convină prințului Harry”, a mai precizat expertul regal.